Letselschade bij kinderenWij staan voor u klaar bij letselschade bij kinderen

Letselschade is op zijn minst gezegd altijd verveld. Vaak kan deze schade een grote impact en verstrekkende gevolgen hebben. In het geval van letselschade bij kinderen is dat bijna altijd zo. Niet alleen kan het leven van uw kind plotsklaps veranderen door (ernstig) letsel; ook uw leven als ouder zal hierdoor niet meer hetzelfde zijn. Letselschade bij kinderen kan zeer complex zijn, juist omdat het meer raakt dan het kind alleen. Wat is er mogelijk bij letselschade bij kinderen en wie helpt u hierbij? Juridens Letselschade staat voor u klaar om u te ondersteunen, ontzorgen en helpen.

Wie is verantwoordelijk voor het vergoeden van de schade?

Wanneer er sprake is van schuld, aansprakelijkheid of risicoaansprakelijkheid, is het in de basis vaak vrij eenvoudig wie verantwoordelijk is voor de schade: de aansprakelijke partij. Is de wederpartij aansprakelijk voor de letselschade van uw kind, dan is bij wet bepaald dat deze schade door (de verzekering van) de wederpartij vergoed moet worden.

Kinderen onder de 14 jaar zijn bij verkeersongevallen altijd vrijgesteld van schuld. In dat opzicht werkt letselschade vrij eenvoudig: het vaststellen en claimen van een schadevergoeding is echter een specialistische taak die wij graag voor u uitvoeren.

Wat wordt er vergoed?

Het is goed om te weten dat rechtsbijstand en onze dienstverlening voor u gratis zijn, wanneer uw kind letsel heeft opgelopen waarvoor de tegenpartij aansprakelijk is. U kunt ons inschakelen om uw situatie te bepalen, vast te leggen en vast te stellen welke schade vergoed kan worden. Bij kinderen is de schadevergoeding vaak omvangrijker, maar ook lastiger vast te stellen. Kinderen hebben bijvoorbeeld nog geen baan, waardoor van verlies van inkomen niet direct sprake is. Er kan echter wel worden gekeken naar de impact voor de toekomst.

Veelvoorkomende schadeposten die wij voor u kunnen bepalen, zijn onder andere smartengeld, (toekomstige) inkomensschade, materiële schade, medische kosten, mogelijk verlies van zelfwerkzaamheid en wettelijke rente. Ook uw schade als ouder wordt hierin meegenomen.

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij letselschade bij kinderen

Voor letselschade bij kinderen zoekt u een ervaren, kundige specialist die u kunt vertrouwen. Niet alleen beschikken wij over alle inhoudelijke kennis en expertise om u perfect van dienst te zijn bij het bepalen van uw schade; wij kunnen u ook in het volledige traject ontzorgen. Wij begrijpen als geen ander welke impact letsel van uw kind op uw leven kan hebben. Bel ons op 010 415 33 33, mail naar info@juridensletsel.nl of vul het contactformulier op de website in en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.

Juridens Letsel