Onze belofte

Als u kans maakt op een letselschadevergoeding en/of smartengeld, dan zijn wij er voor u. We werken in dat geval voor u en u alleen. We zijn bereikbaar voor al uw vragen of het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Wij behartigen uw belangen. Dit betekent dat wij ons niet alleen maximaal inzetten voor een zo goed mogelijke schadevergoeding: wij hebben ook begrip voor uw situatie en wij zorgen voor de juiste begeleiding. Wij hebben begrip voor uw pijn, verdriet en angst en staan voor u klaar. Niet alleen met advies en daad, maar ook met steun.

U kunt het gehele letselschadetraject aan ons uitbesteden. Wij kunnen u volledig ontzorgen, maar zijn hierin altijd transparant. Wij houden u doorlopend op de hoogte van de status en vorderingen en geven u volledige duidelijkheid wanneer u ergens om vraagt.

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, werkt uw letselschade-expert exclusief voor u. Wij behartigen uw belangen en komen op voor uw rechten. Nimmer zullen wij proberen voordeel te behalen voor de wederpartij.

Ons team bestaat uit hooggeschoolde letselschadespecialisten en juristen. U kunt dus te allen tijde vertrouwen op uitvoerige kennis. Daarnaast werken wij met een netwerk aan specialisten op alle mogelijke deelgebieden (medisch, financieel, arbeid en meer). Wij kunnen u altijd van het best mogelijke advies voorzien.

Wij begrijpen dat het proces voor u nog niet afgerond is wanneer u uw letselschadevergoeding hebt ontvangen. Daarom zijn wij er ook nog na uitbetaling van uw vergoeding voor u. U kunt bij ons terecht met vragen en voor advies.

Juridens Letsel